Video Lirik Lagu Wong Nomer 2 – Happy Asmara

Lirik Lagu Wong Nomer 2

Dipopulerkan Oleh: Happy Asmara

Diciptakan Oleh: Irawan Firmansyah

Bingung aku kudu piye
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu

Mung mangan ati
Sing tak rasakne

REFFRAIN

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Yen pancen dadi dalane gusti
Mbesok aku bakal kelangan awakmu

Tak titipne sak genggeme
Cerito kenangan iki
Awake dewe ra iso podo nduweni

Kahanan opo sing kudu tak tompo
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu

Mung mangan ati
Sing tak rasakne

REFFRAIN

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Duh gusti…
Enggal paringi ganti…

*****

LIHAT KEMBALI

Video Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle, RPH, Happy Asmara, Ndarboy & Pendhoza

Wong Nomer 2 merupakan single terbaru Happy Asmara, Dirilis pada awal Agustus 2020. Wong Nomer 2 diciptakan oleh Irawan Firmansyah.

Lagu ini mengisahkan tentang seseorang yang posisinya menjadi nomer 2 di kehidupan pasangannya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*