Video Lirik Lagu Anjeun Buaya – Fanny Sabila

Video Klip & Lirik Lagu Dangdut Jaipong Anjeun Buaya 
Dipopulerkan oleh: Fanny Sabila 
Pencipta Lagu: Oon B

Dina inbox HP anjeun
Aya hiji ngaran
Na tiap-tiap SMSna
Teu weleh sok nyebut sayang..

Naha eta urang mana
Naha tapi kumaha
Hate asa ku panas
Hate abdi karirab

Paingan atuh paingan
Anjeun sok sasalingkeran
Mun narima SMSan, teleponan

REFFRAIN
Abdi hampura.. sanes teu cinta
Bongan salira.. henteu satia
Abdi hampura.. teu maksa tega
Bongan salira.. ngabagi cinta

Kawitna teu nyangka anjeun lalaki buaya
Jauh ti panyangka geuningan anjeun buaya
*
Ti kawitna dinten ieu
Cinta ngan dugi dieu
Abdi tos teu percaya
Da geuning anjeun buaya

Paingan atuh paingan
Anjeun sok sasalingkeran
Mun narima SMSan, teleponan

REFFRAIN
Abdi hampura.. sanes teu cinta..
Bongan salira.. henteu satia..
Abdi hampura.. teu maksa tega..
Bongan salira.. ngabagi cinta..

Kawitna teu nyangka anjeun lalaki buaya
Jauh ti panyangka geuningan anjeun buaya
**
REFFRAIN
Abdi hampura.. sanes teu cinta..
Bongan salira.. henteu satia..
Abdi hampura.. teu maksa tega..
Bongan salira.. ngabagi cinta..

Kawitna teu nyangka anjeun lalaki buaya
Jauh ti panyangka geuningan anjeun buaya
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Karang Hawu – Fanny Sabila & Maliq Ibrahim

Fanny Sabila saat ini sosok idola di kalangan penggemar musik Sunda. Lagu Anjeun Buaya merupakan lagu hits milik Fanny Sabila yang genrenya memadukan unsur musik tradisional jaipong Sunda, dangdut dan reggae.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*