Video Lirik Single Damara De – Kelangan Ati

Lirik Lagu Kelangan Ati

Dipopulerkan Oleh: Damara De

Diciptakan Oleh: Dega Dwi Hardikaswara

Wes semongso anggonku ngilangke roso
Roso tresno sing ono ning dodo
Saben wayah wengi nganti kegowo ngimpi
Opo iki diarani tresno kang sejati

*
Nganti kapan anggonku mbukak atimu
Bakal tak tunggu nganti sak kuatku
Opo kowe lali janji manismu wingi
Bebarengan karo aku tekane mati

REFFRAIN

Dan diriku wes kelangan
Dirimu sing tak sayang sayang
Cerito iki kanggo aku
Bakal mung tak kenang

Kudune aku nggoleki
Nggoleki coroku tuk berpaling
Mugo kowe ora nglarani
Tresnoku sing koyo wingi

*
Nganti kapan anggonku mbukak atimu
Bakal tak tunggu nganti sak kuatku
Opo kowe lali janji manismu wingi
Bebarengan karo aku tekane mati

REFFRAIN

Dan diriku wes kelangan
Dirimu sing tak sayang sayang
Cerito iki kanggo aku
Bakal mung tak kenang

Kudune aku nggoleki
Nggoleki coroku tuk berpaling
Mugo kowe ora nglarani
Tresnoku sing koyo wingi

Dan diriku wes kelangan
Dirimu sing tak sayang sayang
Cerito iki kanggo aku
Bakal mung tak kenang

Kudune aku nggoleki
Nggoleki coroku tuk berpaling
Mugo kowe ora nglarani
Tresnoku sing koyo wingi
Tresnoku sing koyo wingi

*****

LIHAT KEMBALI

Video Lirik Lagu Aftershine feat Damara De – Aku Ikhlas

Damara De akhirnya merilis single pertamanya “Kelangan Ati”, single pertama Damara De Kelangan Ati diciptakan oleh Dega Dwi Hardikaswara.

Nama Damara De mulai hits saat dirinya mengcover lagu Tak Lalekne Kowe milik Happy Asmara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*