Video Lirik Lagu Wayae Lungo

Lirik Lagu Wayae Lungo

Dipopulerkan Oleh: Happy Asmara feat Kristin D

Diciptakan Oleh: Dr. Aldo Set14

Biyen kowe pernah ngucap janji
Kowe rak bakal arep ngelarani
Tapi saiki kowe lali
Kowe pancen ora nduwe ati

Kowe lungo karo wong liyo
Tresnomu kuwi mong gondo
Atiku loro aku ke loro loro
Pancene kowe tego

REFFRAIN

Siji tambah siji arane loro
Biyen kowe janji saiki kowe blenjo
Loro tambah loro arane papat
Saiki wayae aku minggat

Kowe lungo karo wong liyo
Tresnomu kuwi mong gondo
Atiku loro aku ke loro loro
Pancene kowe tego

Siji tambah siji arane loro
Biyen kowe janji saiki kowe blenjo
Loro tambah loro arane papat
Saiki wayae aku minggat

Siji tambah siji arane loro
Biyen kowe janji saiki kowe blenjo
Loro tambah loro arane papat
Saiki wayae aku minggat

Kowe pamer bojo aku ora gumon
Kowe wes bahagia aku ora gumon
Aku kadung loro uwes kadung loro
Saiki wayae lungo

*****

LIHAT JUGA!!!

Video Lirik Lagu Kangen Amerika – Ardha Tatu & Kristin D

Wayae Lungo merupakan kolaborasi pertama kali antara Happy Asmara dengan penyanyi Dangdut In America. Wayae Lungo diciptakan oleh Dr. Aldo Set14.

Sebelumnya lagu Wayae Lungo sudah dirilis pada akhir bulan Mei 2020, Namun kali ini Happy Asmara mendapat tawaran untuk berkolaborasi dengan penyanyi Kristin D dari Dangdut In America.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*